Til arrangementer

Forfatterbesøk: Erika Fatland

Samtale, debatt og foredrag
Voksne

Endelig er Erika Fatland er tilbake. Med seg i skipssekken har hun hele det portugisiske imperiet.

Legg til i kalender
Erika Fatland
Erika Fatland
Erika Fatland

Arrangementet krever billett

Dato

man 18. november

Tid

18:00 - 19:00

Sted

Avholdes ikke i biblioteketKlepp ungdomsskule, Stasjonsvegen 26B, 4350 Kleppe

Kjøp billett

Erika Fatland er tilbake. Denne gangen handler det om hele det portugisiske imperiet, fra 1400-tallets oppdagere, via koloniveldets fall i 1970-årene og til i dag: En reiseskildring med uforglemmelige menneskemøter, skjebner og historier.

Tittel på den nye boken er "Sjøfareren".

På 1400-tallet seilte dristige portugisiske sjømenn stadig lenger sørover, drevet frem av Henrik Sjøfareren. I 1498 fant Vasco da Gama sjøveien til India, og verden ble aldri mer den samme. I karavellenes kjølvann tar Erika Fatland oss med på en eventyrlig ferd jorden rundt.

Det portugisiske imperiet var det første globale koloniriket – og det siste. Det strakte seg fra Kapp Verde til Goa, fra Nagasaki til Amazonas. Hvilke spor har portugiserne etterlatt seg?

Den prisbelønte forfatteren av Høyt, Grensen og Sovjetistan leverer en storslått og underholdende reiseskildring i nåtid og fortid.

Pris: kr. 100,-
Sted: Klepp ungdomsskule.


Forfatteren:

Erika Fatland er forfatter av bestselgerne Høyt (2020), Grensen (2017) og Sovjetistan (2014). Hun ble brageprisnominert for sin første sakprosabok Englebyen (2011) og har siden mottatt flere priser og blitt oversatt til en lang rekke språk.

Relatert litteratur

Kontakt

Klepp kommune
Ansvarlig redaktør: Anne Kari Tinnesand
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content